Cart

Webbshopen

För er som tänkt beställa grejer den närmsta veckan så tänkte jag bara meddela att från och med imorgon kl 12:00 till och med fredagen den 20e kl 12:00 så kommer jag inte ha möjligheten att ta hand om era beställningar. Jag reser bort på kurs nu hela helgen och direkt efter det åker jag till Forshaga för 3 dagars föreläsande.

Ni är välkomna att beställa men webbshopen är som sagt ”stängd” mellan den 12 april till och med den 20 april och era beställningar tas hand om som vanligt efter fredagen den 20e.

Har ni frågor gällande kurser, produkter eller egentligen vad som helst så kommer jag fortfarande läsa mailen och kan stundtals svara. Det är dock svårt att hantera beställningar på resande fot. :)

/Tellis

2 Comments

  1. Anders Unnersjö Reply

    Hej, köpte för någon månad sedan din instruktionsvideo ”från roll till spey”.
    Efter att i flera år, ett antal intruktionsvideor, inköpta linor och timmar framför youtube ändå inte fått till mitt speykastande känner jag nu att jag tack vare dig äntligen fått en grund där jag både kan analysera mina fel och också känna när jag gör rätt.
    Tack!
    Anders

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Besöksadress

Tellis Flugfiske

Böttö Fyrs Väg 9

423 41 Torslanda

Telefon 0704-886401

Instagram

Facebook

Kontakt

Log in

Cart

Begränsade leveranser mellan 17 maj och 18 juni

Mellan perioden 17 maj och 18 juni så kommer det dessvärre vara begränsade leveranser av orders. Under denna period är jag på resande fot med kurser i Örekilsälven, Mörrum, Norge och Norrland. Vecka 21 och vecka 22 har jag en del dagar då jag är hemma.

Tackar för er förståelse!