Cart

Nyheter i Webbshoppen!

Då var det dags igen att fylla på med lite nya läckra produkter. Jag har bland annat fyllt på ordentligt med de populära ”Easy Shrimp Eyes” och nu även tagit in de senaste färgerna. Kika in färgerna i shoppen.
image

Sedan finns det även kanonfina hackle från Whiting farms USA, bland annat Coq de Leon i fina färger för lax och streamerflugor. Jag har även börjat ta in de fina Bugger packs från Whiting (fler färger kommer inom kort) Nya fin laxkrok finns även i shoppen, både dubbel och trippel! En ny klassiker är också tillagd – Fluoro Fibres.

blog_bind bugger_pack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Besöksadress

Tellis Flugfiske

Böttö Fyrs Väg 9

423 41 Torslanda

Telefon 0704-886401

Instagram

Facebook

Kontakt

Log in

Cart