Cart

Gårdagens flugbindarkurs

Gårdagens flugbindarkurs blev som vanligt en trevlig tillställning där flera fick lite nya tips och idéer om hur en enkel och effektiv havsöringsfluga kan bindas. Under kvällen gick vi bland annat igenom fyra viktiga basmoment i flugbindningen – hur man binder en stjärt, hur man dubbar, hackeltekniker och hur flugorna ribbas. Därefter jobbade vi med fjädrar på annat sätt och framförallt hur man kan binda en enkel ”Flatwing”. En räka bestående av både natur och syntet material (STF Baitfish dub och Oppossum) blev kvällens sista fluga.

För er som är sugna så finns det en plats kvar till laxflugorna nästa vecka! Ta kontakt för mer info.

deltagare flugor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Besöksadress

Tellis Flugfiske

Böttö Fyrs Väg 9

423 41 Torslanda

Telefon 0704-886401

Instagram

Facebook

Kontakt

Log in

Cart