Cart

Föredrag

Laxfiskesäsongen – Ny för 2012-2013!
En föreläsning där laxfisket står i fokus. Här får ni följa med ifrån det tidiga premiärfisket hela vägen till höstens sista dagar. Bilder och berättelser från främst Sverige, Norge och Skottland.
Längd – ca 1 1/2 timme
Pris – 2500kr

Silverjakt på kusten – Ny för 2012-2013!
Följ med på havsöringsfiske, från säsongsstart till de sista kasten på säsongen. Mestadels bilder och berättelser från västkusten.
Längd – ca 1 1/2 timme
Pris – 2500kr

Kastets fysik – enhands och tvåhands
Under denna föreläsning går jag igenom de viktigaste fysiska parametrar i ett effektivt flugkast. Jag visar mycket bilder och filmklipp samt illustrerar med både bild och spö. Jag pratar även mycket om hur man kan effektivisera sitt fiske med de olika kastyperna.
Längd – ca 1 1/2 timme
Pris – 2500:-SEK

Ett år med flugspöet – flugfiske under årets alla månader

En föreläsning om hur flugfisket kan utövas under hela året. Allt ifrån vinterfiske efter regnbåge till vilda havsöringar i Argentina! Jag tar även upp teknikerna som används vid de olika årstiderna och platserna. VARNING: Kan orsaka extremt fiskesug!!

Längd – ca 1 1/2 timme
Pris – 2500:-SEK

Besöksadress

Tellis Flugfiske

Böttö Fyrs Väg 9

423 41 Torslanda

Telefon 0704-886401

Instagram

Facebook

Kontakt

Log in

Cart

Begränsade leveranser 26 juni till 25 juli!
Under perioden 26 juni till och med 25 juli är jag på resande fot väldigt mycket och kan därför inte leverera lika snabbt som i vanliga fall. Kurser och fisken i Norge samt Grönland gör att det blir svårt att sköta shoppen som normalt. Shoppen är öppen men under de kommande 4 veckorna är jag endast hemma några dagar under vecka 28. Er order behandlas så fort jag bara kan!

Tack för er förståelse!

/Tellis Katsogiannos