Cart

Butik

Nu har ni möjligheten att handla direkt! Många vill gärna kika på materialen innan de handlar och nu finns som sagt möjligheten. Ni kan också ta chansen att prova mina linor på plats! Denna lilla ”servicebutik” är ett litet komplement till webbshopen och kommer därför inte vara öppet som alla andra butiker. Här hittar ni även en hel del fynd såsom utgående produkter samt väldigt mycket andrahandssorterat rävhår till väldigt bra priser.

Öppettider  
Den närmsta tiden kommer inte butiken vara öppen under specifika tider utan endast vid bokade tider. Vill ni handla någon dag är det bara att ringa och stämma av en tid!

Besöksadress
Tellis Flugfiske
Böttö Fyrs Väg 9
423 41 Torslanda
Telefon 0704-886401

Parkering
Det finns några enstaka parkeringar på tomten men slå gärna signal när ni kommer. Ni kan även stå längs med gatan nedanför uppfarten.

Välkomna!

Besöksadress

Tellis Flugfiske

Böttö Fyrs Väg 9

423 41 Torslanda

Telefon 0704-886401

Instagram

Facebook

Kontakt

Log in

Cart

Begränsade leveranser 26 juni till 25 juli!
Under perioden 26 juni till och med 25 juli är jag på resande fot väldigt mycket och kan därför inte leverera lika snabbt som i vanliga fall. Kurser och fisken i Norge samt Grönland gör att det blir svårt att sköta shoppen som normalt. Shoppen är öppen men under de kommande 4 veckorna är jag endast hemma några dagar under vecka 28. Er order behandlas så fort jag bara kan!

Tack för er förståelse!

/Tellis Katsogiannos