Cart

Jonas Meyer, Göteborg

meyer
Sedan Jonas var ung grabb har fisket var en stor del av hans liv och han har väl egentligen provat allt inom fiske. Tack vare Jonas stora bredd inom sportfisket sitter han inne på en stor kunskap, en kunskap som dessutom utvecklat honom som flugfiskare! Sedan 10-11 år tillbaka har dock flugfisket varit det han brinner för mest och störst fokus har legat på havsöring på västkusten. Utöver otaliga timmar på kusten i jakt på havsöring bänder han stora gäddor och en och en annan lax. De senaste åren har även sporten ”Flycasting” tagit tag i Jonas intresse och med tanke på Jonas tidigare kastkunskaper kommer han troligtvis vinna flertalet stora tävlingar.

Jonas har under flera år varit Tellis närmsta fiskevän, men även agerat kameraman till flera av hans filmer, aktivt hjälpt till som kursledare och allt i allo. Ett självklart val för PRO Teamet!

Jonas_Meyer Jonas_Pike

Besöksadress

Tellis Flugfiske

Böttö Fyrs Väg 9

423 41 Torslanda

Telefon 0704-886401

Instagram

Facebook

Kontakt

Log in

Cart

Begränsade leveranser 26 juni till 25 juli!
Under perioden 26 juni till och med 25 juli är jag på resande fot väldigt mycket och kan därför inte leverera lika snabbt som i vanliga fall. Kurser och fisken i Norge samt Grönland gör att det blir svårt att sköta shoppen som normalt. Shoppen är öppen men under de kommande 4 veckorna är jag endast hemma några dagar under vecka 28. Er order behandlas så fort jag bara kan!

Tack för er förståelse!

/Tellis Katsogiannos