Cart

Jonas Meyer, Göteborg

meyer
Sedan Jonas var ung grabb har fisket var en stor del av hans liv och han har väl egentligen provat allt inom fiske. Tack vare Jonas stora bredd inom sportfisket sitter han inne på en stor kunskap, en kunskap som dessutom utvecklat honom som flugfiskare! Sedan 10-11 år tillbaka har dock flugfisket varit det han brinner för mest och störst fokus har legat på havsöring på västkusten. Utöver otaliga timmar på kusten i jakt på havsöring bänder han stora gäddor och en och en annan lax. De senaste åren har även sporten ”Flycasting” tagit tag i Jonas intresse och med tanke på Jonas tidigare kastkunskaper kommer han troligtvis vinna flertalet stora tävlingar.

Jonas har under flera år varit Tellis närmsta fiskevän, men även agerat kameraman till flera av hans filmer, aktivt hjälpt till som kursledare och allt i allo. Ett självklart val för PRO Teamet!

Jonas_Meyer Jonas_Pike

Besöksadress

Tellis Flugfiske

Böttö Fyrs Väg 9

423 41 Torslanda

Telefon 0704-886401

Instagram

Facebook

Kontakt

Log in

Cart

Begränsade leveranser mellan 17 maj och 18 juni

Mellan perioden 17 maj och 18 juni så kommer det dessvärre vara begränsade leveranser av orders. Under denna period är jag på resande fot med kurser i Örekilsälven, Mörrum, Norge och Norrland. Vecka 21 och vecka 22 har jag en del dagar då jag är hemma.

Tackar för er förståelse!