Cart

Simon Hermansson, Bua

simon_bass_banner
Artjägaren Simon som fångat allt från stora gäddor och vakande öring till havsabborre och bonito välkomnas in i teamet. Simon är en person vars hela liv mer eller mindre kretsat kring fiske. Simon är född och uppvuxen i det lilla fiskesamhället Bua, han kommer ifrån en fiskarfamilj och bor i huset som förr var hans föräldrahem ett stenkast från hamnen. Flugfisket har han bedrivit sedan 13-14 års ålder och är idag det självklara alternativet. Det som lockar Simon mest är öring i alla dess skepnader, allt från kustens havsöringsfiske till smygfiske i bäckar och åar på vakande öring. Simon älskar även flugfisket efter gädda och regnbåge främst under höstarna. En stor ”hobby i hobbyn”  för Simon är flugbindning där han spenderar en hel del tid i sitt flugbindarrum. Där knypplas det ihop alla möjliga sorters flugor, allt från stora gäddtuber till små små frisörmyggor.

Med sin stora passion för flugbindning och havsöring är Simon en kanonkille att ha i teamet. Och eftersom Simon har en brinnande passion för brunöring blir han ett riktigt bra bollblank i TSD satsningen mot den typen av spön och linor.
simon simon_2simon_1

Besöksadress

Tellis Flugfiske

Böttö Fyrs Väg 9

423 41 Torslanda

Telefon 0704-886401

Instagram

Facebook

Kontakt

Log in

Cart

Begränsade leveranser 26 juni till 25 juli!
Under perioden 26 juni till och med 25 juli är jag på resande fot väldigt mycket och kan därför inte leverera lika snabbt som i vanliga fall. Kurser och fisken i Norge samt Grönland gör att det blir svårt att sköta shoppen som normalt. Shoppen är öppen men under de kommande 4 veckorna är jag endast hemma några dagar under vecka 28. Er order behandlas så fort jag bara kan!

Tack för er förståelse!

/Tellis Katsogiannos