Webbshop

Visar 1–12 av 18 resultat

Show sidebar

Slim Flybox

59.00 kr
Riktigt bra och smidig flugask för nymfer, streamers och det mesta i flugväg för öring, regnbåge och harr. Funkar även fint för mindre krokflugor för lax. Asken har högkvalitativ foam som har snitt som du enkelt "trär" in flugan i. Bredd  10,3 cm. Längd  19,7 cm. Höjd  1,3 cm.

TSD Black Nickle Streamer Fly hook

45.00 kr
En riktigt fin krok för kustflugor och streamers. Med sin fina form och raka öga så är den Black Nickle Streamer verkligen en ny favorit!  Storlekar:  4 / 6 / 8. Säljs i 20-pack! För mer detaljerad info, läs längre ner!

TSD HD Cone heads

45.00 kr
Nya fina coner med otroligt fint blänk! Riktigt läckra och perfekt till flugor mellan 5-8 cm och passar till 1,8 mm slangen från Future Fly. Trots en ganska rejäl urgröpning, som lätt täcker bindtråd och rester, så är det lite högre vikt i dessa. Conerna har dessutom en riktigt fin lyster och blank yta! 5,5 mm i höjddiameter och säljs i 20-pack! 4 olika färger.

Indian Grizzly Rooster saddle

59.00 kr
Väldigt prisvärt hackel som passar kanon till havsöringsflugorna!
Varierar i mönster/färg en del men har mycket fina fjädrar för pengarna!
Färgerna/mönstret varierar en del men överlag kanonfint hackel till ett fantastiskt pris!

Bucktail Medium

49.00 kr
En klassiker som blivit populär igen! Ett riktigt bra material till laxflugor och streamers men är också väldigt omtyckt bland gäddflugbindarna. 9 olika färger.

Fluoro Fibre

49.00 kr
Erkänt och beprövat material till främst stjärtar på laxflugor och streamers. 4 olika färger!

Indian Rooster Saddle

59.00 kr
Riktigt prisvärda sadlar för dig som vill ha bra hackle till lax och havsöringsflugor!
Fjädrarna är riktigt bra även till Wolly Buggers och liknande.
5 olika färger.

Påfågel – Ögonfjäder

49.00 kr
Stora och fina påfågelfjädrar (ögonfjäder). Används oftast som ´tak´ på vingarna på laxflugor men också som kroppsmaterial i både streamers och nymfer. Säljs i 2-pack.

Future Fly US-Tubes

45.00 kr
Passar perfekt till Futurefly´s tubslang! Perfekta viktsystem för laxflugorna från Future Fly. Enkelt att jobba med och gör snygga, viktade kroppar. Storlekar:  6  / 13 mm. 8 olika färger. Säljs i 10-pack!

TSD Supreme Goat hair

49.00 kr
Ett måste för er som skall binda stora Sunray Shadows! Svart gethår i riktigt bra kvalité med hårlängder upp mot 15-16cm! Genomsnittet är dock ca 13-14cm.

UFO Disc

45.00 kr
En häftigt typ utav skalle till tuberna som ligger mitt i mellan vanliga coneheads och de moderna kinahattarna. Läckra discar från Future Fly. Dessa är ruskigt fina och är lätta att trä över bindtråden. Diskarna är 6 mm i storlek. 13 olika färger.

Future Fly Drainer Disc

45.00 kr
Drainer discs är riktigt läckra och har sammat fina form som UFO discarna. En av Future Fly´s produkter som verkligen tilltalar! Ett måste för alla som gillar att testa nya grejer! Storlek: 6 mm som passar perfekt till 1,8 mm slangen. 10 olika färger.