Webbshop

Visar alla 10 resultat

Show sidebar

Partridge Attitude Extra (ACS/E)

69.00 kr
Ruskigt fin krok för lite kraftigare streamers och framförallt riktigt fin till fiskimitationer. Stort gap och riktigt bra skärpa. Storlekar:  2 / 4. Säljs i 15-pack!

Ripple Ice fibre

69.00 kr
Grymt bra till streamers och fiskimitationer! Går bra att binda enbart med Ripple men var inte rädd att kombinera med både fishfibre eller rävhår! Jag har tagit hem dem i mitt tycke läckraste färgerna som har en bas av pearl i de flesta färger. 9 olika färger.

TSD Bullet Tungsten

69.00 kr
Perfekt för dig som vill ha lite mer vikt i dina tubflugor! Allt ifrån riktigt djupt fiske men också om du vill ha en fluga som "droppar" ner lite djupare på specifika platser. Perfekt om du vill punktmarkera ett djupt parti fiskandes med en flytlina! Passar perfekt med 1,8 mm innerslang. Storlek:  7 / 10 mm. Färg:  Gold / Hot Orange. Säljs i 10-pack!

Partridge Saltwater shrimp

69.00 kr
En fantastiskt fin krok som blivit extremt populär det senaste året bland alla som binder kustflugor och streamers.  Riktigt bra och populär krok till kustflugorna från Partridge CS54/SS. Tunn och fin i godset men riktigt skarp och stark. Storlekar:  6 / 8 / 10. Säljs i 15-pack!

Easy Shrimp Eyes

69.00 kr
Easy Shrimp Eyes är marknadens bästa räkögon!  Det är vad det låter som, ruskigt fina räkögon som dessutom är väldigt enkla att använda! Säljs i 10-pack! 11 olika färger.

Glödhäck

79.00 kr89.00 kr
Proffsbunden fluga av Tellis Katsogiannos. Vem har inte hört talats om Glödhäck bland laxfiskare? Anses bland många som den enda riktiga universalflugan och ett måste i alla askar. Personligen har detta nog varit min go to fly många gånger och en klar favorit på höstfisket. Måste jag välja en fluga resten av livet så ligger denna väldigt bra till. Min största norgelax på ca 13 kg tagen på enhands är på just Glödhäck! Storlekar:  3 / 5 / 7 cm.
OBS - kroken ingår INTE i priset.

Den Vanlige

79.00 kr89.00 kr
Proffsbunden fluga av Tellis Katsogiannos. En norrlandsfluga som tog Skandinavien med storm för ett gäng år sedan och har sedan dess förgyllt närvaron för många i älvarna runt om i landet. En personlig favorit för Örekilsälven! Storlekar: 3 / 5 / 7 cm. OBS - kroken ingår INTE i priset.

Willy Gun

79.00 kr89.00 kr
Proffsbunden fluga av Tellis Katsogiannos. En riktigt bra allroundfluga med en färgkombination som gör den populär i nästan alla laxälvar i världen. Den har många storlaxar på sitt samvete! Storlekar:  3 / 5 / 7 cm. OBS - kroken ingår INTE i priset.

Black & Green

79.00 kr89.00 kr
Proffsbunden fluga av Tellis Katsogiannos. Riktigt läcker färgkombo som oftast förknippas med finare väder och dem Norska klarvattensälvarna. En personlig favorit i många av dessa vatten. Min största lax från Orkla är tagen på just detta mönster! Storlekar:  3 / 5 / 7 cm. OBS - kroken ingår INTE i priset.

Blue Foxy Monkey with a double hook

79.00 kr
Fly tied by Tellis Katsogiannos. Under de senaste åren har Apflugor (Monkey Flies) blivit riktigt populära, framför allt i de skottska älvarna. Efter en hel del bindande och försök med rävhår har jag nu lyckats få till dessa flugor med rävhår (TSD Supreme Foxhair) istället för apa! Storlekar:  7-8 / 10-11 cm. För mer detaljerad info, läs längre ner!