Visar 1–36 av 118 resultat

Show sidebar
Close

Black Nickle Streamer Fly hook

45.00 kr
En riktigt fin krok för kustflugor och streamers. Säljs i 20-pack och tre olika storlekar.
Close

Bullet Brass

35.00 kr
Perfekt för dig som vill ha lite mer vikt i dina tubflugor.
Close

Bullet Tungsten

69.00 kr
Perfekt för dig som vill ha lite mer vikt i dina tubflugor. Finns i Gold och två storlekar.
Close

Future Fly Rooster Cape

425.00 kr
Nyhet från Future Fly! Riktigt stora och fina tuppnackar med stor variation av hackle. Håller högsta kvalitet!
Close

Partridge Attitude Extra (ACS/E)

69.00 kr
Ruskigt fin krok för lite kraftigare streamers och framförallt riktigt fin till fiskimitationer. Stort gap och riktigt bra skärpa.
Close

Ripple Ice fibre

69.00 kr
En nyhet som de flesta nog lagt märke till? Grymt bra till fiskimitationer!
Close

Slim Flybox

59.00 kr
Riktigt bra och smidig flugask för nymfer, streamers och det mesta i flugväg för öring, regnbåge och harr.

Slim flybox – Water tight

89.00 kr
Riktigt bra och smidig flugask för nymfer, streamers och det mesta i flugväg för öring, regnbåge och harr. Funkar även fint för mindre krokflugor för lax.

TSD Conic Head Float/Sink 3

495.00 kr 247.00 kr
Passa på - 50% rabatt! OBS - utförsäljning innebär begränsat antal! När den är slut så är den slut. Finns endast i modellen #10-12
Close

TSD Conic VTS

950.00 kr
Efter ett års utvecklande kan vi äntligen presentera de första modellerna av det helt nya TSD Conic Heads VTS (Versatile Tip System). Ett perfekt "kit" där du har både belly och tre tippar till ett riktigt bra pris, inklusive "line wallet". Missa inte de nya lösa sjunk 6 spetsarna som säljs separat!  I skrivande stund finns VTS i fem olika utföranden. 10,8 meter - 27 gram 11,6 meter - 33 gram 11,9 meter - 36 gram 12,2 meter - 39 gram 13 meter - 43 gram För mer detaljerad info, läs längre ner!
Close

TSD Distance + WF Float

495.00 kr
Nyhet 2017! Distance + är en riktigt spännande nyhet med ett stort användningsområde! En riktigt bra allround lina som ger den tekniska fiskaren större möjligheter. Vidareutveckling på klassikern Impact!
Close

TSD Distance + WF Intermediate

495.00 kr
Distance + är en riktigt spännande nyhet med ett stort användningsområde! En riktigt bra allround lina som ger den tekniska fiskaren större möjligheter. Vidareutveckling på klassikern Impact!
Close

TSD Mavros 11´#6/7/8, 5pcs

2,950.00 kr
Nyhet 2019! Den extremt populära serien Mavros får nu tillökning med ett riktigt fint ”Switchspö” 11´#6/7/8 5pcs. Riktigt fint spö för det lättare laxfisket eller öring i älv. Lätta och spänstiga spön med både en lättkastad känsla och mycket pulver. Ren och snygg design och namnet Mavros berättar hur det ser ut i detalj, Svart på Grekiska.
Close

TSD Mavros 9´#6/7 4pcs

2,450.00 kr
Nyhet 2019! Den extremt populära serien Mavros får nu tillökning med ett riktigt fint enhands 9´#6-7 4pcs. Lätta och spänstiga spön med både en lättkastad känsla och mycket pulver. Ren och snygg design och namnet Mavros berättar hur det ser ut i detalj, Svart på Grekiska.
Close

TSD Mavros Double hand series

3,800.00 kr4,750.00 kr
Nyhet 2018-2019! Det är med stor glädje jag lanserar min största serie hittills med fyra olika modeller som täcker allt ifrån dem små älvarna till det riktigt tunga fisket för lax och havsöringsfiske. Lätta och spänstiga spön med både en lättkastad känsla och mycket pulver. Ren och snygg design och namnet Mavros berättar hur det ser ut i detalj, Svart på Grekiska.
Close

TSD Signature Salmon Dub

35.00 kr
Ny dubbing som verkligen lämpar sig till laxflugor eller buskiga streamers! Fantastisk dubbing med olika material mixat som ger både bra struktur och hög lyster.
Close

TSD VTS Sink 6 tips

249.00 kr
Nyhet 2017! Helt nya sjunk 6 spetsar som är anpassade för de nya TSD Conic VTS linorna! Finns i flera olika längder och vikter och funkar kanon även till andra linmärken med samma system.
Close

Blended Angel Hair SW

35.00 kr
Nyhet 2016/17! En helt underbar nyhet med fantastisk lyster med läckra mixade färger. Detta är en helt klart en personlig favorit med lite bredare fibrer än vanlig Angel hair.
 
Close

Bottle tubes

29.00 kr
Bottle tubes i en ny modell finns äntligen i shoppen igen! Ett perfekt tubsystem för att binda flugor med lite vikt i. Säljs i 10-pack.
Close

TSD US-Tubes

29.00 kr
En nyhet från TSD som inte behöver någon närmare presentation! Finns i tre olika storlekar och 4 olika klassiska färger. Säljs i 10-pack  
Close

HD Cone heads

45.00 kr
Nya fina coner med otroligt fint "blänk"! Perfekt till flugor mellan 5-8cm och passar till 1,8mm slangen från Future Fly. 5,5mm i höjddiameter. Säljs i 20-pack!
Close

TSD SSH Coastal Fly Hook

39.00 kr
TSD Saltwater Short Coastal Fly Hook är en ny och perfekt krok till kustflugor och lite rejälare streamers! Riktigt prisvärd och säljs i 20-pack. OBS - säljs just nu endast i storlek 4 men strl 6 kommer inom kort. Läs mer om krokens mått nedan!
Close

TSD Allround Fly Hook

39.00 kr
TSD Allround Fly hook är en riktigt bra allroundkrok som passar till de flesta typer av streamers och större nymfer. Riktigt prisvärd och säljs i 20-pack!
Close

Blended Angel hair

29.00 kr
Läcker nyhet! Fantastisk lyster med läckra mixade färger.
Close

TSD Sea trout TDH 27gr

349.00 kr
TSD Sea trout TDH - Tournament Distance Head 27 grams kommer hjälpa dig ordentligt i ditt tävlingskastande! (For english information, read further down)
Close

TSD Trout Taper WF Float

495.00 kr
Trout Taper serien är den perfekta allroundlinan för flugfisket efter havsöring, regnbåge och liknande. Detta är en vidareutveckling av den tidigare linan Impact Short.
Close

TSD Trout Taper WF Float/Int.

495.00 kr
Trout Taper serien är den perfekta allroundlinan för flugfisket efter havsöring, regnbåge och liknande. Detta är en vidareutveckling av den tidigare linan Impact Short.
Close

TSD Trout Taper WF Float/Sink4

495.00 kr
Ibland går fisken rikigt djupt och då räcker inte en flyt eller intermediate. I dessa lägen är en sjunklina ett måste för att öka dina chanser till fisk.
Close

Chasing a silver lining

Äntligen är min nya film ute för streaming! Detta är mina första film som inte är en instruktionsfilm utan en film som skildrar en lax och havsöringssäsong ur mina och vänners ögon. Speltid - 1 timme och 17 minuter Engelsk textning OBS - filmen går ENDAST att streama vilket ni gör genom att klicka er in på Vimeo on demand!

Indian Grizzly Rooster saddle

59.00 kr
Väldigt prisvärt hackel till dina havsöringsflugor! Varierar i mönster/färg en del men har mycket fina fjädrar för pengarna!

Whiting Spey Hackle hen

439.00 kr
Högkvalitativa speyhackel till bland annat räkflugor som Pattegrisen. Whiting levererar alltid fantastisk kvalitet! För tillfället finns endast Salmon Pink i lager. OBS - Tyvärr är produkten slut för tillfället! Kommer senare i vinter/vår.
Close

Partridge Saltwater shrimp

69.00 kr
Riktigt bra och populär krok till kustflugorna från Partridge CS54/SS. Säljs i 15-pack
Close

TSD Singlehand Spey WF, Floating

495.00 kr
Denna lina är först och främst framtagen till att förenkla spey (underhands) och rollkastandet.

Pearl Tinsel

29.00 kr
Härlig tinsel med hög lyster för lax och havsöringsflugor.
Close

White Matuka Soft hackle

39.00 kr
Fina mjuka hackle i påse med klara och fina färger.
Close

Bucktail Medium

49.00 kr
Klassiskt material som används till laxflugor, streamers och gäddmönster.