Här är några exempel på föreläsningar jag håller. De flesta rör sig om laxfiske och havsöring samt kastteknik. Möjligheten att snickra ihop en modell för er förening eller ert sällskap är stor. En kombination med flugbindning är ett exempel.

Steelhead i Deschutes
Mina reflektioner och tankar kring fisket efter Steelhead i Deschutes River i Oregon USA.
Längd – ca 1 1/2 timme
Pris – 2500kr

Laxfiskesäsongen
En föreläsning där laxfisket står i fokus. Här får ni följa med ifrån det tidiga premiärfisket hela vägen till höstens sista dagar. Bilder och berättelser från främst Sverige, Norge och Skottland.
Längd – ca 1 1/2 timme
Pris – 2500kr

Silverjakt på kusten
Följ med på havsöringsfiske, från säsongsstart till de sista kasten på säsongen. Mestadels bilder och berättelser från västkusten.
Längd – ca 1 1/2 timme
Pris – 2500kr

Kastets fysik – enhands och tvåhands
Under denna föreläsning går jag igenom de viktigaste fysiska parametrar i ett effektivt flugkast. Jag visar mycket bilder och filmklipp samt illustrerar med både bild och spö. Jag pratar även mycket om hur man kan effektivisera sitt fiske med de olika kastyperna.
Längd – ca 1 1/2 timme
Pris – 2500:-SEK

Ett år med flugspöet – flugfiske under årets alla månader
En föreläsning om hur flugfisket kan utövas under hela året. Allt ifrån vinterfiske efter regnbåge till vilda havsöringar i Argentina! Jag tar även upp teknikerna som används vid de olika årstiderna och platserna. VARNING: Kan orsaka extremt fiskesug!!
Längd – ca 1 1/2 timme
Pris – 2500:-SEK

OBS – Resekostnad tillkommer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *