Elsa Antheia Gunnarsdottir, Torslanda

Elsa Antheia kom in i flugfisket ganska sent i livet men har sedan länge ett brinnande intresse för natur och miljöarbete.
Fiskat har Elsa Antheia gjort sedan barnsben på Island där hon ursprungligen kommer ifrån men har under dem senaste åren verkligen fastnat för flugfisket.
Efter att träffat Tellis våret 2019 fick hon verklige upp ögonen för flugfisket och testade sommaren 2019 tvåhands för första gången och förälskade sig i Spey casting och att återigen få spendera tid vid älvar och rinnande vatten. Elsas imponerande förståelse för kastets mekanik har gjort henne till en väldigt duktig kastare på väldigt kort tid, vilket verkligen sattes på prov när hon testade saltvattensfiske i Mexico! Även om flugfiske efter lax med tvåhands är någon hon favoriserar så har fisket efter Bonefish och Tarpon verkligen greppat henne. Under sin första saltvattensresa fick hon landat 7 nya arter, bland annat just Bonefish och Tarpon!

Hennes stora kunskap om marknadsföring och social media har varit en riktigt “spark i baken” för Tellis. Hennes arbete har och är extremt viktigt för vidareutvecklingen av Tellis Flugfiske och TSD Fly tackle. Hon är en idéspruta som aldrig slutar och är oerhört viktig för framtidens projekt. Det kommer ske en mängd häftiga saker i framtiden tack vare hennes viktiga input. Det är inte för intet hon är BossLady på Tellis Flugfiske! Elsa Antheia är utan tvekan Tellis musa, hans Twin flame.