Simon Hermansson, Bua

simon_bass_banner

Artjägaren Simon har fångat allt från stora gäddor och vakande öring till havsabborre och innehar dessutom det Svenska rekordet på Bonito! Simon är en person vars hela liv mer eller mindre kretsat kring fiske. Simon är född och uppvuxen i det lilla fiskesamhället Bua, han kommer ifrån en fiskarfamilj och bor i huset som förr var hans föräldrahem ett stenkast från hamnen.

Flugfisket har han bedrivit sedan 13-14 års ålder och är idag det självklara alternativet. Det som lockar Simon mest är öring i alla dess skepnader, allt från kustens havsöringsfiske till smygfiske i bäckar och åar på vakande öring. Simon älskar även flugfisket efter gädda och regnbåge främst under höstarna.
De senaste åren har han även fastnat ordentligt för laxfisket med tvåhands och det har nu tagit upp största delarna av hans flugfiske!

En stor “hobby i hobbyn”  för Simon är flugbindning där han spenderar en hel del tid i sitt flugbindarrum. Där knypplas det ihop alla möjliga sorters flugor, allt från stora gäddtuber till små små frisörmyggor.

Med sin stora passion för flugbindning, laxfiske och havsöring är Simon en kanonkille att ha i teamet. Och eftersom Simon har en brinnande passion för brunöring blir han ett riktigt bra bollblank i TSD satsningen mot den typen av spön och linor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *