Deschutes River, Oregon USA, oktober 2019

För en andra gång åkte vi till Deschutes River, Oregon för att jaga Steel head, en fisk som vi verkligen fattat tycke för.
Den här gången kände vi oss mer självsäkra, bättre förberedda och minst lika ivriga! Trots att stegen av Steel head har minskat de senaste åren, så upplevde vi ett fantastiskt fiske under vår vistelse och vi kommer att åka tillbaka många gånger! Är du sugen på att åka med? Hör av er! Stort tack till Travis Johnson, All Waters Angling för all hjälp och riktigt bra guidning.

Mexico, februari 2019

Jag (Tellis) och min vän Markus åkte till Mexiko för ännu en gång hitta det perfekta stället för saltvattensfisket.
För min del var det delvis bekanta platser men för Markus var det första gången i Mexico. Vi blev båda verkligen förälskade i landet, dess människor, maten och naturligtvis det oerhört roliga saltfiskefluefiske, för Bonefish, Snook, Permit, Barracuda och flera andra arter. Följ med oss på klassiska platser som Ascension Bay och Cozumel.

Deschutes River, Oregon USA, oktober 2018

Jag själv och två vänner beslutade oss för att resa till Deschutes River, Oregon för att fiska efter Steelhead för första gången någonsin. Eftersom 2018 var en svår säsong för öring och lax i Skandinavien så valde vi att resa med låga förväntningar för fisket och mest se det som ett äventyr där fisken är bonus. Med det sagt så blev vi inte förvånade när vi hörde att stegen av Steelhead var dem sämsta på 40 år… Men vi alla låg i och vi blev belönade för vårt slit med vilda Steelheads. Stort tack till Travis Johnson, All Waters Angling för allt du har visat oss! 

Laxresor i Sverige och Norge, 2017

Denna kortfilm tar er med in i laxfisket, visar gemenskapen, slitet, frustrationen, glädjen och varför vi faktiskt gör det.
Det handlar inte bara om fisken utan också om naturen och landskapet, roliga stunder med vänner och den magiska känslan att svinga flugan genom älven i väntan på hugg. Det är bara du och alla dessa element.

Grönland, 2017

Under sommaren 2017 fick jag chansen att vara en del av en utforskningsgrupp med uppdraget att utforska en av de avlägsna älvarna på Grönland, på jakt efter havsvandrande röding. Tillsammans med tre andra svenskar, en irländsk man och en från Tjeckien reste vi in i vildmarken långt ifrån civilisation med enorma mängder forsknott, mygg  och fruktansvärt mycket fisk. Under vår expedition hade vi lite för mycket otur med förlorat bagage, försenad transport, vi blev strandade i nästan 4 dagar på grund av en storm, en av våra drönare flög bort … och listan fortsätter! Men även med allt detta hade vi fortfarande ett äventyr vi aldrig glömmer. Scoutning ihop med Solidadventures i mitten av juli, västra Grönland.

Patagonia, Del 1 – Rio Gallegos

En fEn flugfiskefilm i två delar som tar med dig till några av de bästa fiskena i världen efter öring och regnbåge.
Patagonien är verkligen ett fantastiskt ställe och Rio Gallegos med sina stora havsöringar och brunöringar är en flugfiskares dröm.

Patagonia, Del 2 – The Eagle valley

En flugfiskefilm i två delar som tar med dig till några av de bästa fiskena i världen efter öring och regnbåge.
Vi fortsätter vår resa genom Patagoniens vildmark, Santa Cruz provinsen, för att utforska ett
av det bästa fiskena efter regnbåge i världen! En plats där vi upplevde det bästa torrflugfisket i världen – Eagle Valley.