Fiske och annat dagligt

Årets första tävling

I lördags gick årets första flugkastartävling av stapeln och vi var ca 10st kastare som samlades i Slottskogen för att göra upp. Under förmiddagen/morgonen så var det svåra förhållanden då vinden kom ifrån alla håll och stora delar utav kvalen var i motvind. Under finalerna hade vi det bättre då vinden avtog samt ändrade riktning. Det sattes en hel bra resultat och klubben gjorde mkt bra ifrån sig! Jag själv lyckades bäst i Salmon Distance där jag satte ett nytt svenskt rekord med 55,3m! Joakim och Jonas gjorde mkt bra ifrån sig och Joakim fick sin första vinst i en flugkastartävling med 43,5m i Seatrout distance. Jens Styf ifrån klubben gjorde en mkt bra tävling och satte 36,5m i Trout och fick en andraplats för det.

Nu är det inte långt kvar till fiskesäsongen drar igång och det skall bli mycket trevlig med 1 april!
 

Back to list