Fiske och annat dagligt

Premiärfiske i Mörrum

Torsdag 15/3
Vi har idag haft en helt underbar dag i Mörrum med en rekordstart! Jag, tillsammans med Jocke, har åkt med Mattias Helde och Fiskeresor.nu för andra året i rad. I fjol tog vi totalt 14st fiskar på tre dagar där jag tog 7st och Jocke 4st. I år har vi på första dagen redan tagit 14st i gruppen, jag och Jocke står för 10st av dessa (5 var). I och med dagens utdelning så har det varit glada miner ifrån många håll.

Storleken på fisken i år är väldigt stor där mer än hälften är över 100cm! Största fiskarna för dagen blev 107cm (Jockes Hybrid) och en lax på 111cm! För min egen del har jag tagit 2st på 100cm, 1st på 99cm och två mellan 70-80cm.

Jag kommer att blogga imorgon kväll igen samt söndag förmiddag när jag är hemma. På söndag kommer jag lägga upp fler bilder och sortera en bildberättelse. Men så länge så kan ni följa Mattias bloggande på fiskebloggen.se där han livebloggar! (Foto: Tellis Katsogiannos & Mattias Helde)Fredag 16/3
Denna dag bjöd på ett underbart väder och ett mer “normalt” fiske. Vi fick totalt 6st i gruppen där jag och Jocke stod för 5st. Detta innebär för min och Jockes tävling att han ligger efter för imorgon! 😉 Idag fick jag själv en hybrid, en öring och en lax, Jocke drog två laxar och Mattias en lax. Störst för dagen var dock Jockes lax på 106cm! Även idag är fiskarna stora och håller skaplig till bra kondis. Min största idag var en öring på 80cm.
Imorgon skall jag försöka, om jag orkar, blogga när jag kommer hem. I “värsta” fall blir det en större uppdatering på söndag med fler bilder och mer text.

Lördag 17/3
Den sista dagen valde jag och Jocke att ta en sovmorgon då vi kände oss väldigt nöjda med fisket. Mattias och Micke var uppe tidigt och Mattias drog en öring på närmare 80cm. Jocke drog på en skaplig fisk i tredjde kastet för dagen men tyvärr klev den av. Lite längre ner på sin repa drog han på en till och även den tappades. Vid 12 drog en fisk i på hemtagning längs med den egna strandkanten. En fin fisk i bra kondis på 102cm avrundade vår resa till Mörrum då jag och Jocke valde att ge oss vid 14-tiden.

Totalt fick vår grupp 23st fiskar där jag och Jocke stod för 16st av dessa. Top rod blev jag själv med 9st fiskar landade och Jocke fick känna sig besegrad. Han fick dock större fisk än mig denna gång. Tack alla för en härlig start på säsongen!

 

Back to list

En kommentar på “Premiärfiske i Mörrum

  1. Yannis skriver:

    skit vilken kanon fiske ni har där nere Tellis … inte als avis;-)

Comments are closed.