Fiske och annat dagligt, Nyheter - kurser

Lite av varje!

Usch… fan så kallt det blev nu i helgen! Jag som planerat lite kastträning valde istället att pyssla hemma med lite jobb. Det blir nog ett pass i Kullsjön under veckan som kommer om det blir någon fin dag.

Till vinterfisket efter regnbåge har nu äntligen en spännande grej kommit in i sortimentet, TSD Impact WF#6 Float/Sink 4. En perfekt sjunklina för boobyfisket, men även för kustfisket under sommarmånaderna. Så här års så söker sig fisken till det djupare vattnet där vattnet fortfarande håller 3-5 grader. För att få bästa möjlighet till ett riktigt bra fiske så här års så krävs det en sjunklina så ni kommer ner till rätt nivå.

För er som planerar inför 2013 så kan jag gladeligen meddela att jag nu uppdaterat infon för följande kurser – Havsöringsweekend på Hönö och Orklakurser! Kika in mer på kurssidan för mer info.

Snart skall jag som sagt få till ett fiske i Kullsjön igen. Så länge bjuder jag på en bild från förra passet.

Back to list