Fiske och annat dagligt

Helgens minimässa

Då var årets upplaga av “Flugfiskets mästare” avklarad och det blev som vanligt en väldigt genomförd och lyckad flugfiskedag! I år hade jag i direkt närhet av min flugbindarplats också en liten monter där jag sålde material, visade upp spön/linor, pratade om kurser m.m. Det blev en riktigt kanondag på alla sett! Till min hjälp hade jag teamkillarna Rickard Lindén och Peter Sagvall, stor tack för er hjälp under dagen!

Som vanligt var många duktiga flugbindare på plats så som Niklaus Bauer, Peter Scheffler, Sven Axelsson, Johan Klingberg m.fl. På leverantörsfronten hittade vi BIOS (Orvis, Pool12 mm), Guideline, Vision, Flyfish Europe osv.

Nu blir det en period med mer fokus på kursbokningarna och föreläsningar. Nästa inbokade mässa/demo blir hos ProFly i Kungsbacka 2-3 mars, väl mött!

 

Back to list