Fiske och annat dagligt

SM i Spey – Resultat

Det var en varm och fin dag vi fick, om vi bortser ifrån den extrema vind och de tunga vågorna vi fick… Med andra ord var det en riktigt krånglig dag för speycasting och resultat visar det. De svåra förhållandena gjorde det mycket svårt att vinkla och man fick ducka för linan i utkastet. Vissa av oss hade en extremt svår vind ifrån vänster sida och det var stundtals nästan omöjligt att kasta. Trots detta så genomfördes tävlingen och jag tog ytterligare ett SM Guld och Joakim Tuovinen från klubben/teamet tog silvret även i år!

I 16/18´hade vi mycket bättre förhållanden, långt ifrån perfekta, men här gick det att kasta något så där vettigt. Detta efter vi avvaktat och skjutit på starten minst 2 timmar. Även i denna gren fick jag titulera mig som svensk mästare efter ett nytt svenskt rekord på 59,5m! Resultaten hittar ni HÄR! Göteborgs posten gjorde en liten notering i sportavdelningen och ni hittar den HÄR!

Totalt var vi 11st kastare som gjorde upp om placeringarna och vi hade deltagare från hemmaklubben, Piteå SK, SFK Fenan och även två kastare ifrån Danmark.

Nu är det ungefär en månad kvar till Nordiska mästerskapen där jag kommer att tävla i Sea trout Distance, Salmon Distance samt bägge speygrenarna. Blir till att träna lite mer till denna tävling.

   

Back to list

En kommentar på “SM i Spey – Resultat

  1. Jörgen skriver:

    Grattis!,

Comments are closed.