Fiske och annat dagligt, Nyheter - kurser

Mörrum 2014

För er som planerar lite fiske i Mörrumsån till säsongen som kommer så finns det lite olika alternativ. Först ut bland mina resor är kursen i början av juni. Denna är dessvärre fullbokad i dagsläget. Det finns däremot platser kvar på min 3-dagars kurs på hösten. Den går av stapeln 7-9 september och under denna period är det gott om lax i ån men även stor havsöring.

Pris; 4500kr inkl boende. För mer info – kika in under “Kurser”

Jag har fått många frågor om vårfisket i Mörrum och dessvärre har jag inga resor dit. Jag kan däremot rekommendera följande “partners” som arrangerar premiärfiske.
Fiskeresor.nu och Laxlyckan.se , bägge har färdiga paket för det tidiga fisket och har en hel del upplägg att välja på under våren. Jag själv har varit med på premiären några gånger som Fiskeresor.nu arrangerar och det brukar vara väldigt trevligt.

Senare i vår kommer jag att presentera weekendkkurser i Örekilsälven som kommer att gå av stapeln i maj/juni.

  

Back to list