Fiske och annat dagligt, Nyheter - kurser

Gruppbokningar

Sakta men säkert börjar flera helger och datum bli uppbokade för kurser och en hel del förfrågningar kommer fortfarande in.

Är det så att ni som fiskesällskap, fiskeklubb, butik eller bara ett gäng kompisar, vill ha en egen gruppbokning och eget upplägg så är det läge att boka in det nu. Datumen försvinner som sagt ganska fort och det blir svårare att boka.

På följande sätt kan det se ut,
Genom kontakt så bygger vi ett upplägg ni vill ha och spikar ett datum. Ett exempel på kursupplägget kan vara roll och speykast (underhandskast) där vi samkör enhands och tvåhands. Ni väljer själva hur många ni vill vara beroende på vilken nivå ni vill ha det. Om ni känner att det är mest som en klubbaktivitet där ni får lite tips i samband med en klubbträff så kan ni i princip vara hur många ni vill. Vill ni däremot få ut så mycket som möjligt av lektionstiden bör ni inte vara fler än 6-8st beroende på kunskapsnivå.

När väl kursdagen är framme så startas dagen med en genomgång och därefter praktiska kastövningar. En fika/lunchpaus läggs in mitt i ungefär och därefter fortsätter dagen. I samband med denna dag får ni också möjligheten att prova olika spön och linor men även få tips om hur ni anpassar er egen. Om så önskas så kan även en hel del av webbshoppen “följa med” till er kurs där ni kan handla på plats.

Pris för allt detta är 3950kr inkl.moms. Det som kan tillkomma är reseersättning om det en krävs en längre resa än 15mil.

Back to list