Fiske och annat dagligt

Havsöringsfiske och Gädda

Som de flesta vet är nu havsöringssäsongen igång här på västkusten och fisket har startat ganska bra verkar det som. Vissa platser har gett riktigt mycket fisk medans andra varit OK. Hur som helst är det underbart att säsongen är igång. Jag, tillsammans med de andra grabbarna, bloggar mer eller mindre dagligen på havsoring.se , kika gärna in där och lägg gärna en rapport!

Trots att öringfisket startat så kunde jag igår inte låta bli att efter jobbet ta ett kort gäddpass! Tanken var att jag och Peter skulle fiska eftermiddagen fram till kvällen men tyvärr fick Peter förhinder så jag tog ett kort pass själv. Fisket var lite småtrögt i början men i slutet av rundan hittade jag några fiskar och totalt fick jag 3st. De stora lös dock med sin frånvaro och den största vägde väl strax under 3kg. Hur som helst riktigt skoj och jag lyckades faktiskt få med ett hugg och krokning på film med min GoPro! Jag ska se när jag hinner lägga upp den.
 

Back to list