Fiske och annat dagligt, Nyheter - produkter

TSD Mid River Spey 13´#8-9 6pcs (Travel)

Nyhet inför 2015! 

Efter ett helt utvecklingsår så kommer nu Mid River Spey även i #8-9, men som ett mycket praktiskt resespö tack vare sina 6 delar istället för 4! För er som reser mycket och behöver ett bra allroundspö som får plats i resväskan har hittat rätt!

Aktionen i spöet är den samma som sin “storebror” #9-10. Det vill säga en djup och kraftfull helaktion med kort slaglängd. Klingan flexar verkligen hela vägen ner i handtaget vilket ger en underbar kastkänsla och tröttar enkelt ut storlaxarna. Spöet passar alla typer av linor men tack vare sin styvare topp klarar den skagit eller speylinor galant.

Likt de senaste tillskotten i spöfamiljen är detta ett premiumspö där klingan byggs i Nya Zeeland efter mina direktiv, och som sedan byggs ihop personligen av mig med högkvalitativa komponenter. Säljs även som lös klinga!

Spöna kommer att finnas i lager runt nyår men går redan nu att förbeställas! Ni har som vanligen möjlighet att komma med egna justeringar i utseendet!
OBS! Det kommer bli en mindre justering på designen, bland annat att det blir en printad logga som vanligt!

Teknisk information
Längd – 13´
Linklass – #8-9
Delar – 6
Tempo – Fast
Aktionskurva – Full Curve

Linrekommendation
11-13m – 30-33 grams (Scandi style heads)
13-15m – 33-38grams (Longer Scandi heads or speylines)

  

Back to list