Nyheter - produkter

TSD Argentum 9´ #6 – Nyhet 2015

Efter en lång tids utvecklande tillsammans med en av de främsta fabrikerna lanserar jag nu mitt nya flaggskepp – TSD Argentum. Klingan är byggd och utvecklad med den senaste teknologin, Helia Core Process, vilket ger oss en mycket lätt och stark klinga. Kolfiber i riktigt hög modulus, hela 40 tons, ger oss en fjäderlätt klinga med riktiga kraftresurser.

Detta tillsammans med AAAA premium kork, titaniumkromat rullfäste, snakeringar i rostfri hårdkromad wire och en linförarring i ren titanium ger spöet en finish i högsta klass. Klingan har en härlig “rough finish” med en klarlackad klinga där du tydligt ser kolfiberväven och med mörka lindningar. Varenda del är varsamt vald för att ge ett riktigt premiumspö till ett väldigt attraktivt pris!

Till skillnad från mitt första TSD Impact är detta ett lite “snällare” spö. Aktionen är djupare och dessutom är styvheten nerdragen en del för att ge er ett mer allroundspö. Klingan är väldigt lätt och spänstig, känslan är som ett silkesklätt kraftpaket. Tanken bakom designen är fortfarande kustfisket men tack vare den lite smäckrare klingan är det ett fantastiskt spö även för streamerfisket i sjöarna och åarna.

Spöet finns i lager i jan/feb skiftet men det går att förboka sitt spö redan nu! Om man beställer spöet nu får man dessutom dela upp betalningen och man får en valfri lina på köpet! Man betalar hälften vid beställning och resten vid leverans.

Teknisk information
Längd – 9´0″
Linklass – #6
Delar – 4
Vikt – 98 gram
Tempo – Medium Fast
Aktionskurva – Tip Curve

  

Back to list