Fiske och annat dagligt, Nyheter - produkter

Nytt inför säsongsstarten!

I lagom tid till att allting startar så har det fyllts på med en hel del nyheter. Både inom flugbindningen och på linfronten.

Den populära TFS Fibres har nu fått 3st nya färger, Rusty, Ice green och Salmon pink. Riktigt läckra toner som kompletterar serien bra. Även Blended Ice dub har 2st läckre nyheter, Copper red och Cinnamon.
new_TSDfibres_web new_blended_ice_web

På linfronten har det kommit en hel del fina nyheter, till exempel att den nya Impact Short Interemediate har dels fyllts på med #6 men att det nu också finns #7 i sortimentet! Linan har en flytande running line och en 12,5m lång tapering/klump som sjunker i “true intermediate”.
impact_short_web
Singlehands Spey finns nu även i en efterlängtad #8 till alla laxfiskare där ute. Klumpdelen är 12m lång och väger 21 gram. Likt de andra i serien så kan du enkelt modifiera längden genom att klippa linan i spetsen.
Conic Heads har fått ett grymt komplement med en helt ny Float/Sink3 där du har 4,5m lång sink tip. Finns både i #8-10 och #10-12
conic_heads_web
Sist men inte minst så har jag efter en säsongs testande nu lanserad egna tafsar och tippetmaterial för att göra lindelen med komplett. Det finns just nu taperade tafsar och tippets i de mest vanliga dimensionerna för havsöringsfisket men även lite till lax.
tapered_leader_web tippet_web

Back to list