Fiske och annat dagligt, Nyheter - kurser

Mörrumskurs 6-8 september

6 september
Nu var höstens första kurs i Mörrum igång och vi har under dagen gått igenom fisket på sträckan, mörrum och även haft kastlektioner för samtliga i gruppen. Fisket startade ganska bra då Björn ganska omgående fick en fin smålax på ca 2,5kg efter att först ha tappat en större fisk. Roger hade också chans på en fisk som bet på ordentligt men som inte blev riktigt uppkrokad. Under eftermiddagen var det dock ganska lugnt men det var en hel del ytaktivitet på kvällen. Göran hade haft två hårda stötar i flugan men ingen mer fisk kom upp. Nya tag imorgon!

bjorn

7-8 september
Under måndagen så var fisket tyvärr väldigt trögt och ingen fisk kom upp. Vi såg en hel del fisk i perioder men inget ville direkt bita. Några plogar och dragningar var allt som hände. Kastlektionerna gick dock bra och kasten blev bara bättre och bättre för grabbarna. Idag (tisdag) så var det lite mer aktion på morgonen och förmiddagens fiske. Dime fick krokat och landat sin första Mörrumslax och lyckan var total. Göran och Roger hade varsin rejäl kontakt som inte ville fastna. Nu är kursen slut och fisket för oss kompisar börjar nu.

IMG_0636
IMG_0638

Back to list