Fiske och annat dagligt, Nyheter - produkter

Nya material i shoppen!

I helgen kom det in en hel del läckra nyheter i shoppen! Bland annat Whiting Spey Hen necks, Partridge Saltwater krok, nya färger av Whiting Bugger packs och dessutom nya billiga Grizzly sadlar. Kika in i shoppen för att se mer.
face_bind

Back to list

2 kommentarer på “Nya material i shoppen!

  1. Glenn skriver:

    Hallå.

    Har du någon speciell teknik för att dubba med marabou? Tänkte hur du gör för att få dräparmasken fluffig på kroppen. Söker det enklaste sättet.

    1. Tellis Katsogiannos skriver:

      Hej! Du kan dubba på vilket sätt du vill egentligen och sedan borsta upp den lite extra. Här kan du se lite olika sätt! https://www.youtube.com/watch?v=z3VzqNUhGHg Jag spinner alltid in dubbingen som i klippet, det ger bäst volym!

Comments are closed.