Fiske och annat dagligt

Webbshopen

För er som tänkt beställa grejer den närmsta veckan så tänkte jag bara meddela att från och med imorgon kl 12:00 till och med fredagen den 20e kl 12:00 så kommer jag inte ha möjligheten att ta hand om era beställningar. Jag reser bort på kurs nu hela helgen och direkt efter det åker jag till Forshaga för 3 dagars föreläsande.

Ni är välkomna att beställa men webbshopen är som sagt “stängd” mellan den 12 april till och med den 20 april och era beställningar tas hand om som vanligt efter fredagen den 20e.

Har ni frågor gällande kurser, produkter eller egentligen vad som helst så kommer jag fortfarande läsa mailen och kan stundtals svara. Det är dock svårt att hantera beställningar på resande fot. 🙂

/Tellis

Back to list

2 kommentarer på “Webbshopen

 1. Anders Unnersjö skriver:

  Hej, köpte för någon månad sedan din instruktionsvideo “från roll till spey”.
  Efter att i flera år, ett antal intruktionsvideor, inköpta linor och timmar framför youtube ändå inte fått till mitt speykastande känner jag nu att jag tack vare dig äntligen fått en grund där jag både kan analysera mina fel och också känna när jag gör rätt.
  Tack!
  Anders

  1. Tellis Katsogiannos skriver:

   Hej,

   Tusen tack för dina fina ord och feedback. Det gör mig väldigt glad! 🙂

Comments are closed.