Fiske och annat dagligt

Lite blandat

Den senaste tiden har varit mycket hektisk med mycket kurser och beställningar och jag har inte hunnit blogga så mycket här. Ni som följer havsöringsbloggen har haft lite mer att läsa om. För er som är intresserade av en kurs så finns det lite platser på följande kurser som är ganska nära i tid.

Tvåhandskurs, 9 maj
Havsöringskurs, 10 maj
Enhandskurs, 20 maj
Ni kan läsa mer om dessa på kurssidan!

Mina linor har fått väldigt bra kritik och jag har sålt väldigt många, framför allt Intermediatelinan och min speylina för distans. Det känns riktigt skoj att sakerna man gör uppskattas! Tack skall ni ha!

Nu i helgen är det årets andra tävling för min del och då kommer även min favoritgren att vara med, 15´1 Spey distance! Jag har inte tränat mycket alls då tiden inte räckt till men jag fick kört ett bra pass igår och hinner nog kasta lite idag också. Jag kommer att blogga och rapportera efter helgen! Kika gärna på klippet här, så här ser ungefär en speybana ut vid tävling. Detta klipp är dock filmat i november.

Back to list

En kommentar på “Lite blandat

  1. Andreas skriver:

    Allu! Vilken lina kör du när du tränar seatrout spey?

    Och ang din sjunklina. Vet du hur snabbt den sjunker?

    Tack på förhand

    MVH Andreas

Comments are closed.