Fiske och annat dagligt, Nyheter - produkter

Lite av varje

I helgen som var så var jag, Joakim Tuovinen och Niklas Eriksson nere i Blekinge och tävlade i flugkastningen på Ryd Open 2012. Det gick väldigt bra för oss tre i klubben och vi fick skördat en del pallplatser! Joakim tog en tredje plats i Seatrout Distance med 47,2m och Niklas kom trea i Salmon Distance med 47,7m (kastade 56m i kvalet!) Själv tog jag en andra plats i Trout Distance (39,2m) och vann bägge speygrenarna! Vår klubb kommer att arrangera Westcoast Flycasting Challange den 26maj.
 
 

En annan sak som är riktigt skoj är att mina final samples på spöna kom idag! Spöna känns riktigt riktigt bra och det är endast mindre detaljer som skall korrigeras nu när spöna ligger för produktion! Förhoppningsvis är leveranstiden inte allt för lång.

Back to list