Fiske och annat dagligt

Lite smått och gott

I helgen som var så hade vår klubb en utav uttagstävlingarna inför VM i augusti. Totalt var vi 12st deltagare som var med på denna tävling, många håller sig till SM som går i Piteå om några veckor. Det gick bra för de flesta ur klubben och Jonas Meyer fick sin första vinst i Trout Distance med 37,7m i finalen! Han blev även 2 i Salmon Distance och 3a i 15´1 Spey. Jag själv hade en “mitt i mellan” dag när det kom till överhandsgrenarna där jag placerade mig utanför pallen. Däremot fick jag till det ordentlig i 15´1 Spey och tog nytt officiellt svenskt rekord och inofficiellt världs rekord med 109m i totalen, 55m på vänstersläng och 54m på höger. Detta med min egna T-Spey lina.
 
Nu åker jag strax upp till Orkla för premiärfisket 1-3 juni. Tyvärr hoppade samtliga av så det blir att jag fiskar själv i 3 dagar. Det kan bli lite spännande att ha hela sträckan för dig själv i 3 dygn! Jag kommer att blogga varje dag och förhoppningsvis med lite fina bilder på en storlax.

Back to list