Fiske och annat dagligt, Nyheter - kurser

Lång kursdag

I onsdags hade jag en lång kursdag med 3st olika bokningar. Först ut var en enskild deltagare som jag träffar totalt 4 gånger i år och slipar detaljer (Castingcoach). Denna lektion lade vi mest fokus på speykast och andra typer av vattenankringar.

Direkt efter var det dags för paret Dahlman som skall med upp till Orkla senare i sommar. Grunder och mer detaljer i tvåhandskastningen slipades och det kasten börjar se riktigt bra ut, det blir kanon till Orklaresan!

Sist ut för dagen var ett härligt gäng som ville slipa tvåhandskastningen inför deras Gaularesa senare i sommar och som de tidigare kurserna gick även denna i speykastets riktning. De fick även känna på hur det är att kasta med långlinor och det var i alla fall en som verkligen fastnade för det och fick till det riktigt bra!

Idag har jag en privatbokning och i helgen blir det gruppbokningar i Örekilsälven och i Lindesberg.

Back to list

En kommentar på “Lång kursdag

  1. Kristian Martinsson skriver:

    Läcker blogg. Fina bilder och intressant läsning.

Comments are closed.