Fiske och annat dagligt

Årets sista pass i Örekilsälven

Igår var jag och Mikael Rosander uppe på A-sträckan i Örekil för säsongens sista pass. Vattenståndet var ganska lågt men förhoppningarna var fortfarande ganska höga. Vi såg ganska tidigt fisk i flera olika pooler men ingen fisk ville bita på förmiddagsfisket. Vi tog sedan en lång lunch och startade vårt fiske igen på sen eftermiddag. Jag testade en pool som i regel är ganska ofiskad och i första repan drog det i en fin grilse som efter en snabb bild fick simma hem. Fisken tog på en 2cm “stor” Black&Green fiskad med flytlina och en kort sjunktafs.

Vi såg en hel del fisk de sista två timmarna men det var ingen mer fisk som bet på denna kväll. Nu slutar fisket på lördag i Örekilsälven och det blir inga fler pass där i år för min del. Vi ser fram emot nästa!

 

Back to list