Nyheter - produkter

Nyheter i webbshopen och höstens flugbindarkurser!

Nu börjar bindsäsongen komma igång och jag har fyllt på lagret med en hel del grejer ifrån Future Fly, bland annat deras “Drainer disc” som är riktigt läckra!

Senaste tillskotten i linfamiljen är Essential Spey Shooting Head, en 18m lång klump med intermediate spets. Samma fina tapering som den hela speylinan jag släppte i somras. Ytterligare en nyhet är Impact WF#6 Float/Fast intermediate! Ett riktigt bra komplement till de tidigare linorna och även för många mer intressant med sin lite kortare klump på 12,5m! Inom kort kommer även höstens riktiga sjunklina!

Höstens flugbindarkurser ligger nu uppe och som tidigare år så kör jag bindkurserna tillsammans med EL-GE Sportfiske. Den första kursen går av stapeln onsdagen den 28e november och då är det havsörings/kustflugor. Laxflugekursen körs onsdagen den 5 december. För mer info och bokning; tellis@kastkurs.se

Back to list