Fiske och annat dagligt, Nyheter - produkter

Kurser/demos nästa vecka

Nu på måndagen den 22 april arrangerar “Fiskedags.nu” i Malmö en minimässa/demodag i flugfiskets tecken. Här kommer jag att visa mina spön/linor, svara på frågor och mycket mer. Ni har även möjlighet att boka in er på en enhandskurs som hålls kl 16.00 i närheten av butiken.
OBS – endast fåtal platser kvar!

På tisdag kommer jag att hålla en tvåhands/speykurs i Ryd där Roger Håkansson/SFK Fenan står som arrangör. För mer info och bokning – rogerh0520@yahoo.se

Under resterande dagar nästkommande vecka är jag då med andra ord bortrest och kommer inte kunna ta hand om era orders. Alla beställningar tas hand om måndagen den 29 april.

Jag kommer att ha en del privatkurser samt fiske i Mörrumsåns ons-fre och kommer blogga lite om det.

Väl mött!

 

Back to list