Nyheter - kurser, Nyheter - produkter

Kurser och demos till helgen

Till helgen är det dags igen att packa resväskan och fara på kurser och lite demos/mässa. Under fredag och lördag hittar ni mig och mina spön/linor i Lindesberg hos Harrkungens fiske och Bomässan i Lindesberg. Förutom kastdemos och möjligheten att testa mina grejer, så finns det några enstaka platser kvar på kastkurserna jag håller i under fredagen och lördagen.

För mer info – kontakta Harrkungens Fiske

På söndag har ni som bor närmre Göteborg möjligheten att delta på kurser som Gråbo Sportfiskeförening arrangerar med mig. Detta är tredje året jag kör denna kursen och ni har även möjlighet att fiska i Lilla Lövsjön efter kursens avslut. Det finns i skrivande stund endast 2 platser kvar och de kostar 400kr/person!

För mer info – kontakta grabosportfiskeforening@gmail.com

Och till sist, för er som väntat på nyheten jag avslöjade för ca 2-3 veckor sedan… Nu finns mitt “switchspö” i webbshoppen och det går bra att beställa! Kika in på spöna för mer info!

Back to list