Fiske och annat dagligt, Nyheter - produkter

Nytt premiumspö i kollektionen!

Mitt nya TSD Grand River Tournament är ett exklusivt premium spö där klingan efter min design och mina värden byggs i Nya Zeeland. Varje spö monteras/byggs sedan personligen av mig och du som kund kan välja mellan två olika designer, “Silver Edition” och “Dark Edition”. Du kan även köpa lösa klingor för ca halva priset! OBS, Spöet kommer att byggas med låsning nedåt på rullfästet istället för uppåt som på bilderna. Handtagen kommer även bytas till ett mer exklusivt handtag med mörka inläggsringar.

Detta spö är till för dig som verkligen vill ha ett spö framtaget för långa speylinor eller hela DT-linor. Spöets aktionskurva är pressad helt ner i buttdelen och du känner riktigt hur bottendelen svarar upp när du kastar. De övre delarna av spöet är styvare än normalt för att verkligen få till en helaktionskurva i spöet. Detta gör klingan helt fantastiskt till speykastning!

Först och främst är spöet tänkt som ett tävlingsspö för distanskastning inom spey, men för dig som gärna fiskar med långa speylinor eller hela DT-linor så kommer du bli mycket positiv till hur spöet känns och fungerar.

Notera att det är en leveranstid på ca 2 månader på första serien.
Vid order nu har ni olika alternativ;
1. Förskottsbetala hela beloppet och erhåll 15% i rabatt!
2. Förskottsbetala halva beloppet direkt och resten innan leverans och erhåll 10%  i rabatt.

Quick info in English;
The premium rod blank is built for me with my own design in New Zeeland and hand built by me personally. You can choose between “Silver edition” and “Dark edition”, or you could by the blank if you wish to build it your self. The first batch has a ca 2 month delivery time and if you pre-pay the whole amount directly you will recieve a 15% discount!
There will be a design change –  The reel seat will be “Lock down” instead of “Lock up” as shown on picture. The cork handle will also be change to a more exclusive design with dark rubber cork at top/end.

Teknisk information
Längd – 15´
Linklass – #11
Delar – 4
Vikt – 329gram
Tempo – Fast
Aktionskurva – Full Curve

Linrekommendation
14-19m – 46-54gram
19-22m – 54-62gram (Competition cuts)
 

Back to list