Fiske och annat dagligt

Gäddfiske med Jonas

Det var längesedan jag träffade Jonas och också längesedan jag fiskade gädda. Vi fick till ett härligt höstpass i fredags och packade våra flytringar och åkte iväg för en längre halvdag. Det blev en underbar höstdag med svag vind och solsken, man riktigt njöt ute i ringen och det var riktigt skoj att få fiskat gädda igen.

Fisket var för min del trögt och jag fick endast landat en liten kilosgädda som tog min flashfluga. Jonas hade bättre utdelning och fick landat 5st fiskar! Storleken på fiskarna var dock mycket mindre än vanligt, samtliga fiskar låg mellan 1-2kg med undantaget på Jonas största som låg runt 3,5kg. Hur som helst var det en riktigt trevlig dag och förhoppningsvis får vi till ett pass igen innan isarna lägger sig.

  

Back to list