Fiske och annat dagligt

Orkla 2014, Överöyen

Då var man här igen för 10 året och min 35e vecka i älven. Hittills har fisket i Tröndelag varit ganska trögt och Orklaälven har gett väldigt sparsamt med fisk. Det har dock de senaste dagarna kommit upp lite fisk så förhoppningsvis kan  det bli lite fiske den veckan jag är här.

Jag anslöt till gänget som fiskar Överöyen igår morse (torsdag). Min första dag blev ganska lugnt fiskad då jag var trött efter nattkörningen. Under veckan som varit har Rickard fått en fin lax på ca 5-6kg men annars trögt. Kalla vindar och riktigt “tråkväder” har gjort att gänget fiskat lite på halvfart. Idag har jag fiskat på hyfsat sedan i förmiddags men ingenting har varken bitit eller visat sig. Vi avslutar fisket här på Överöyen nu på lördag morgon och kommer sedan fortsätta ner till Övre Ekli.

Nu blir det att köra hårt sista kvällen här och hoppas på att lite fisk kan röra sig i poolerna.

  

Fredag – Överöyen
Jag har lite dåligt internet här jag är nu så det är svårt att uppdatera ofta. Men jag fick fiskat ganska bra under fredagen och jag var i en fisk tidigt på kvällsfisket. Fisken drog i gott och plumsade till innan den släppte flugan. Annars var det en go kväll innan vi avslutade och for ner på lördagen till Övre Ekli

Back to list