Fiske och annat dagligt, Nyheter - kurser

Mörrumskurs 24-27 maj

Då var det dags för årets första kurser i Mörrum och idag, söndag, så har vi haft en helt fantastisk start! Gruppen samlades kring 16-17 och kom igång med fisket ganska snabbt. Ganska omgående lyckas Johan kroka upp en knallblank hona på 96cm som efter en kort med hård fight fick friheten åter. Starkt jobbat av Johan som med denna fisk fick sina första blanklax!

Rickard hade även han chanser då han hade en dragning och en fisk som nästan blev riktigt krokad. Vi har även sett en del fisk som rört sig så det känns spännande inför kommande dagar!
IMG_1606 IMG_1608

Måndag 25 maj
En härlig dag är nu avklarad vid ån med många kast gjorda och en massa trevliga stunder. Kring lunch var vi även nere på “studiebesök” på laxens hus och kring klassiska pool 1. Vi passade på att ta en väldigt god lunch vid restaurangen också. Idag kom dessvärre ingen fisk upp men några dragningar och plogar och närmast var Rickard som krokade upp en fisk som han drillade en kort stund innan den skar av tafsen mot sten och bröte på botten. Vi har sett några fiskar idag men det verkar varit en mellandag, vi såg betydligt fler fiskar igår. Kastningen har gått väldigt bra och kasten sitter fint hos alla nu. I morgon satsar några på att komma igång tidigt, förhoppningsvis ger det belöning!
IMG_1609 IMG_1612 IMG_1613

Back to list