Fiske och annat dagligt

Film och fiske på Vestlandet

Nu har jag, Patrik och Björn fiskat i knappa 3 dygn i samma älv som jag och Andreas fiskade för några veckor sedan. Rapporterna innan vi kom hit var lite bättre än sist och förhoppningarna om en OK fiske fanns där. Dessvärre har fisket vart ganska trögt och det har inte kommit upp mycket fisk på de sträckor vi fiskar. Vi, tillsammans med andra som löst kort, har kanske landat 3-4 laxar totalt.

Patrik fick en kanonfin lax på ca 6,5kg första morgonen som bjöd på en rejäl fight! Detta gjorde att våra förhoppningar på bra fiske klättrade upp ganska ordentligt. Sedan dess har vi dock inte fått någon mer kontakt med lax utan endast lite små havsöringar som rycker då och då. Nu har vi ett dygn kvar att fiska innan vi rullar hemåt igen.

blogg image-1 image-2

Back to list