Fiske och annat dagligt

Casting och fiske i Lilla Malma

I helgen hade vi i vår castingklubb den årliga “träningshelg” där vi blandar fiske, casting och gott sällskap under en hel helg. För andra året i rad valde vi att besöka Thomas Berggren och hans fiskeplats Lilla Malma Sportfiske. En anläggning som är helt perfekt för vår mixade helg. Thomas höll även i år ett litet nördigt föredrag med hans tankar kring kastets mekanik. Denna gång pratade vi mycket om detaljer kring rörelse kontra kraft och hur man kan tänka för att lösa primära problem. För nördar som oss är det alltid lika intressant att få höra fler eller nya sätt att se på saker och ting. Varje gång jag träffar eller pratar med Thomas så blir ofta samtalen långa och mycket intressanta.

I sedvanlig ordning var fisket även väldigt bra och vi fick landat säkert 60st fiskar på allt från torrfluga till boobynymf. Storlekarna på fiskarna låg i snitt kring 1,5-2 kilo med några klunsar på +3 kilo som störst. För er som är intresserade av att fiska hos Thomas kan gå in på Lilla Malma Sportfiske

IMG_0900 IMG_0904 IMG_0910 IMG_0913 IMG_0914 IMG_0918 IMG_0920 IMG_0922

Back to list