Fiske och annat dagligt

Mörrumskurs 22-25 maj

Söndag – Måndag
Då var årets första kurs i Mörrum igång och det var ett härligt gäng som möttes upp på söndag eftermiddag. Några var med för första gången i Mörrum och jag tog en rejäl tur med dem längs med sträckorna vi fiskar. Under kvällens fiske så såg vi mycket fisk och vi hade bra aktion de sista två timmarna. Dime hade en rejäl dragning, Torsten två plogar och Göran var närmst med en uppkrokad fisk på ca 6 kilo. Tyvärr släppte kroken efter ca 10 sekunder.

Under måndagen hade vi lite kastlektioner och fisket har haft mest fokus kring morgon och kväll. Vi har träffats av ett högtryck med mycket sol och ganska hög värme. Fisket och aktiviteten har helt klart varit bäst kring gryning/morgon och kväll. Nya tag imorgon!

iimage (1) image (2) image (3) iimage image (4)

Tisdag – onsdag
Värmen och den stekande solen fortsatte dessvärre under alla dagar vi var där vilket gjorde fisket lite kinkigt och svårt. Göran tappade ytterligare en lax och Dime var närmst med en lax som satt på i en dryg minut innan kroken tyvärr släppte. Många trevliga stunder var det dock och en massa bra kast blev det i alla fall. Nya tag om en vecka med årets andra grupp!

Back to list