Fiske och annat dagligt

SM i Flugkastning 2016

Då var årets Svenska mästerskap i Flugkastning avklarat för denna gång och det kom totalt 16st herrar och 2st damer till Göteborg för att göra upp om medaljerna. Vi hade en riktigt rolig helg med en massa bra kast gjorda och två nya svenska rekord gjorda på damsidan. För min egen del är jag väldigt nöjd med en fjärdeplats i Trout Distance med 37,9m, Guld i Sea trout och med 49,8m (50,8 i kvalet) samt ett brons i Salmon Distance med 56,5m. Under söndagen försvarade jag mina titlar i 15´1 och 18´Spey distance. I 15´1 kastade jag 107m totalt (55,5m på höger och 51,5m på vänster), 18´blev finalens längsta kast på 61m (64m i kvalet).

Riktigt skoj i Sea trout eftersom vinsten gjordes med min helt nya lina – TSD Sea trout Distance Head som släpps inom kort!

Joakim Tuovinen från TSD Pro Team gjorde comeback och tog brons i Trout Distance med 38,5m! Flera finalplatser togs av hemmakastarna från Westcoast FCC. Loa gjorde en ganska stabil tävling, likaså Andreas och Kalle. Göran satte tävlingsbästa i Salmon med 40,8m och vår nya medlem Carl Orinder kom nästan med till finalen i Trout med 37,6m!

Nya tag i Piteå om några veckor.
acc troutseatr salmon15 18 image (1) image (3)image (7)

Back to list