Fiske och annat dagligt

Havsöringssäsongen är nu slut

Som de flesta i södra Sverige vet så är nu tyvärr säsongen för både lax och havsöring slut på mer eller mindre alla platser. Ser jag till min egen säsong på kusten så va fisket okej de två första veckorna i april, inte bra men inte heller dåligt. En lite konstig säsong får jag säga att det har varit. Under hela maj, juni och juli var jag dock inte ute på ett enda pass på kusten utan la den lilla tid jag hade för privatfiske på lax. Under september och de sista 10 dagarna har jag däremot lagt mycket tid där jag, tillsammans med kompisar, fiskat 1-2 timmar varje dag innan/efter jobbet. Fisket i september har trots ganska hög temperatur varit väldigt bra och har pillat upp en hel del fin fisk, största på strax över 2 kilo. Jag har gjort en liten kort film om de sista dagarna.

Back to list