Fiske och annat dagligt, Nyheter - produkter

Nyheter i sortimentet!

Så här inför det kommande sensommar och höstfisket introduceras en hel del nyheter och först ut är min nya intermediate för alla er havsöringsfiskare! TSD Impact Short är en helt ny tapering och kortare än sin “storebror” Impact. Klumpen är totalt 12,5m och väger 16gr vid skjutlinans start. För alla er som gillar lite kortare WFlinor så kommer ni att älska denna nyhet! I dagsläget finns den i #6 men kommer inför 2015 att komma även i #7. Mer teknisk info och beställning kan ni göra inne i shoppen. Som alla mina linor är detta en högkvalitativ lina som är producerad i England till det förmånliga priset av 495kr!

På flugbindarfronten börjar jag så smått fylla upp med nyheter inför hösten och jag har bland annat kommit över ett helt fantastiskt, men begränsat, lager med kroppshår från räv. Det är det bästa jag sett och var därför tvungen att köpa upp stora delar av det lagret. Detta är dock en begränsad produkt så det gäller att haffa det snabbt om man är sugen. Hårlängderna ligger runt 4-5cm och passar perfekt som undervingar eller till mindre laxflugor. Även till er som vill ha mjuka fina fibrer i stjärtarna på er wolly buggers.
Pris: Endast 29kr/st!

Sist ut just nu är svart gethår i en fantastisk kvalité och hårlängder upp till 16cm! Detta kommer att finnas i sortimentet och för er som fiskar mycket med Sunray så är detta ett måste i bindarsenalen. Pris: 49kr/st

Back to list