Fiske och annat dagligt, Nyheter - kurser

Privat tvådagarskurs i Örekilsälven

Nu under fredag och lördag har jag en tvådagarskurs i Örekilsälven med ett gäng trevliga grabbar på Dalarna. Ån gick med fina 13kb och fina vattentemp. Dock har solen verkligen pressat och det var väldigt varmt under eftermiddagen. Fredagen startade med kastgenomgång och kastträning och som vanligt innan lunch så visade jag några fina fiskeplatser och lät dem fiska av sig. Ganska snabbt fick Johan landat en kanonfin nystigen lax på 7,4kg och hans största atlantlax!

Efter lunch har vi sett mer fisk men inga bett. Fler kastövningar har körts och imorgon avslutar vi kursen på A-sträckan men lite skönare fiskeväder.

Under den andra fiske och kursdagen så lyckades Johan landa ytterligare en lax som han valde att sätta tillbaka. En lusad hona på ca 5kg. En otroligt lyckad kurs med många goda skratt, bra fiske och en mängd med “aha upplevelser” kring kastningen.
IMG_1688 IMG_1690 IMG_1691 IMG_1696 IMG_1698 IMG_1699

Back to list