Fiske och annat dagligt, Nyheter - produkter

TSD Aurum 9´#5 – Ett sprillans nytt spö!

Efter att tagit fram det extremt populära spöet TSD Argentum #6 så har utvecklingen nu lett till en lillebror – TSD Aurum! Klingan är byggd och utvecklad med den senaste teknologin, Helia Core Process, vilket ger oss en mycket lätt och stark klinga. Kolfiber i riktigt hög modulus, hela 40 tons, ger oss en fjäderlätt klinga med riktiga kraftresurser.

Detta tillsammans med AAAA premium kork, smäckert rullfäste med inlägg av masurbjörk och metall i guldoliv. Lägg till snakeringar i rostfri hårdkromad wire och en linförarring i ren titanium så har du ett flugspö i högsta klass. Klingan är klarlackad med en svag färg av brunoliv, där du tydligt ser den vackra och levande kolfiberväven. Varenda del är varsamt vald för att ge ett riktigt premiumspö till ett väldigt attraktivt pris!

Klingan är extremt lätt och spänstig, känslan är som ett silkesklätt kraftpaket. Tanken bakom designen är ett perfekt klass fem spö för sjö och det allroundfisket efter brunöring, regnbåge och harr.

OBS – Den första leveransen kommer i mitten av juni men om du beställer ett spö redan nu får du en valfri lina på köpet och du betalar när spöet kommer!

Teknisk information
Längd – 9´0″
Linklass – #5
Delar – 4
Vikt – 82 gram
Tempo – Medium Fast
Aktionskurva – Tip Curve

aurum_webaurum2_web aurum1_web

Back to list